Wendita calysina - čaj

27.04.2015 20:02

trávící systém, vhodný po přejedení, nadýmání

Popis

Burrito obsahuje zejména flavonoidy, dihydroquercetagetin a 3,5,6,7,4 - pentahydroxyflavanonol, glykosidy a deriváty kyseliny benzoové. 

Harmonizuje meridián meridián tlustého a tenkého střeva, opasku, početí, močového měchýře, jater a žlučníku, žaludku, tří zářičů, sleziny, jinový patní a jangový pojivový. 
Wendita calysina má vynikající vliv na trávicí systém a celkový metabolismus. Podporuje činnost jater a žlučníku, sleziny, močového měchýře, zlepšuje zažívání, činnost žaludku a střev. Je vhodný zejména po přejedení, intoxikaci alkoholem a jinými látkami. Omezuje překyselení, nadýmání, žaludeční a střevní potíže. Má harmonizační vliv na hormonální systém, na ženské a mužské genitální orgány. Obsažené flavonoidy mají silné ochranné a antioxidační účinky při degeneraci buněk a kloubů. Celkově posiluje organismus při stresu, chřipkách a chorobách z nachlazení. Omezuje vznik vnitřního napětí. Čajem můžeme aromatizovat i méně výrazné čaje, jako je například čaj z lapača červeného. Pro svou velmi lahodnou a aromatickou chuť podobnou mátě si získá tento čaj i vaši přízeň jako osvěžující nápoj pro každou příležitost.

Složení

Wendita calysina/Paraguay

Doporučené dávkování

2-3 čajové lžičky Burrita smíchejte se 3/4 litru vody, povařte 3 minuty a sceďte. Popíjejte v průběhu dne. Čaj můžete lehce přisladit medem. 

Upozornění 

Ve všech případech užití následuje po 3 týdnech užívání 1 týden pauza. Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Není určeno pro děti do 3 let! Uchovejte mimo dosah dětí! Výrobek není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Balení 

Wendita calysina - čaj, 100g můžete koupit zde

Zpět