Green Tea - Gaba

27.02.2016 14:59

vysoký krevní tlak, pravidelný spánek, odbourává alkohol v krvi

 

Popis


TENTO VÝROBEK JE SCHVÁLEN JAKO DOPLNĚK STRAVY. NENÍ LÉKEM,
NELZE JEJ ZA PŘEDEPSANÉ LÉKY ZAMĚŇOVAT ANI NEMÁ SCHVÁLENÉ LÉČIVÉ ÚČINKY.

 

GREEN TEA - GABA

Blahodárné účinky zeleného čaje na lidské zdraví jsou všeobecně známé. Čaj GABA je však výjimečný svým způsobem zpracování, díky němuž si zachovává prvotřídní kvalitu. Působí nejen jako účinný antioxidant a bohatý zdroj vitaminů a minerálů, ale má i osvěžující a lahodnou chuť a příjemně povzbuzuje. Díky speciálnímu postupu při zpracování si čajové lístky uchovají až 20x více kyseliny gama-aminomáselné (GABA), než je tomu u běžného zeleného čaje. Lístky procházejí procesem anaerobní sterilizace, svinutím a sušením, čímž se tento čaj stává zcela novým typem výrobku, který se během výrobního procesu nesetká s žádnými chemickými reakcemi. Green Tea – GABA jakožto čistě přírodní a bohatý zdroj kyseliny aminomáselné představuje komplexní a vysoce účinný doplněk výživy, který skýtá dosud netušené možnosti využití pro lidské zdraví.

Účinky a obsahové látky

Gama-aminomáselná kyselina je aminokyselina, která dokáže snižovat krevní tlak, zabránit křečím, dysforii či arytmii a reguluje tvorbu hormonů. Lze ji využít ke zlepšení krevního oběhu v mozku, zvýšení okysličení, ke zlepšení metabolismu mozkových buněk. Může také pomoci při léčbě následků mozkové mrtvice nebo poranění hlavy, při bolestech hlavy, hučení v uších či stavech zmatenosti. Existuje více než 100 druhů neurotransmiterů, GABA však mezi nimi hraje mimořádně důležitou roli, protože umožňuje jejich efektivnější využití. GABA totiž dokáže proniknout přes hematoencefalickou bariéru, a tak se dostat přímo z krve do mozku. Jako inhibiční aminokyselina hraje GABA důležitou roli při zmírňování podráždění nervových buněk, které jinak může vést k psychickým problémům a depresi.

 

Původ

severovýchodní Čína

 

Část rostliny

listy

 

Použití:

  • pomáhá snižovat vysoký krevní tlak
  • stimuluje pozornost a zvyšuje koncentraci
  • napomáhá při snižování nadváhy
  • odbourává alkohol v krvi
  • relaxuje svalstvo a uvolňuje tělesné napětí
  • odstraňuje stres a úzkostné stavy
  • podporuje pravidelný spánkový režim
  • celkově posiluje imunitu a zpomaluje proces stárnutí

 

Doporučené dávkování 

Studený nálev: 4 lžičky čaje nechat macerovat  v 1 litru vody přes noc na chladnějším místě. Klasická příprava: 2,5 lžičky zalít 2-3 dcl 70oC teplé vody a nechat 5 minut louhovat. Zelený čaj GABA je vícenálevový. Výše uvedeným postupem přípravy lze z jedné dávky připravit až pět nálevů.

 

Balení

GREEN TEA - GABA, 105 g

Zpět