Epivet

27.02.2016 14:39

se zklidňujícím účinkem i pro citlivou pokožku

 

Popis

Přírodní šampon pro běžnou údržbu srsti všech druhů zvířat, která snášejí koupání. Přírodní substance jsou voleny tak, aby šampon byl nedráždivý, naprosto netoxický, pH neutrální a se zklidňujícím účinkem i pro citlivou pokožku. Je vůní příjemný lidem i zvířatům. Při náhodném vniknutí do oka nedráždí, ale je nutné, pro jeho odmašťující účinky, oko vymýt. Má protizánětlivé a repelentní účinky, tj. odpuzuje zevní parazity až po dobu 14 dní. Repelentní účinek je vázán na jablečný ocet a především směs silic rozmarýnu, tymiánu a dalších, které se váží na zbytkový tuk pokožky a srsti. Obsahuje termální vodu z vřídla Podhájska.

 

Doporučené dávkování

Naneseme trochu šamponu na mokrou srst a dobře do ní vetřeme.
Necháme působit asi dvě minuty a poté důkladně opláchneme vodou.
Pokud šampon málo pění, je srst příliš mastná. V tom případě celý postup ještě jednou zopakujeme.

 

Skladování

Výrobek je nutno skladovat v suchu a temnu, uchovávat při teplotě 10–25 °C a chránit před mrazem. Minimální trvanlivost do data uvedeného na spodní straně krabičky a na etiketě. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu krabičky a na etiketě.

 

Upozornění

Bezprostředně po umytí je srst příliš pevná, teprve další den se dostává do výstavní kondice. Neničí zevní parazity, pouze zabraňuje jejich invazi po dobu až 14 dní. Při vniknutí do oka je nutné dobře vymýt, i když zprvu nedráždí.

 

Balení

EPIVET, 200 ml

Zpět