Droserin Renove

27.02.2016 14:34

hydratuje, regeneruje,vyživuje

 

Popis

Droserin renove je vhodný na suchou, ztenčenou pleť, která tak nedostatečně plní svou ochrannou funkci. Je nejmastnější ze všech krémů RENOVE, proto je vhodný i pro nejsušší typy pokožky. Chrání před vnějšími vlivy – chladem, větrem i mrazem – uplatní se tedy i jako zimní krém, pro všechny typy pleti. Je vhodný jako denní i noční krém.

Droserin renove náleží k prvku Kov, je spojen s energií Sucha. Z ročních období náleží Kovu podzim, ze světových stran západ a v lidském životě se ujímá vlády po plodném období Země ve vrcholné fázi aktivního života. Období Kovu je spojené s dozráváním a sklizní, posléze s uvadáním a vysycháním. Také se schopností prosadit se, s životní pevností, zodpovědností a cílevědomostí, na druhé straně však s bojovností, pláčem, smutkem, špatnou adaptabilitou a puntičkářstvím.

Vůně myrtového háje zalitého sluncem probouzí a zbystřuje všechny smysly, navozuje pocit bezpečí, vyrovnanosti a nadsmyslového vnímání míru.

 

Složení

čistý rostlinný olej arganový, mandlový, makadamiový, jojobový a černuchový, kyselina jantarová, esenciální oleje geránium, bigaráde, niaouli, levandule a myrta, extrakt z aralky, divizny, dobromyslu, chininovníku, jerlínu, jitrocele, konopnice, kurkumy, lékořice, lichořeřišnice, pukléřky, plicníku, podbělu, proskurníku, přesličky, růže, mateřídoušky, yzopu a zázvorníku.

 
Účinky beaty kosmetiky
 

Produkty beauty energy přináší koncept přírodní, vysoce funkční pěstící kosmetiky. Dokonalou pleť chápe jako harmonii mezi vnějším a vnitřním tělem. Pomocí pečlivě vybraných, nejúčinnějších ingrediencí pečuje o pokožku, organismu navrací biologickou rovnováhu a mysli dodává potřebný klid.

Jde o:

-    výjimečný, ucelený koncept přírodní kosmetiky respektující celostní pohled na člověka a proměny života v průběhu času

-    velmi vysoký, terapeutický podíl léčivých rostlinných extraktů

-    zcela přírodní parfém složený z exkluzivních esencí

-    třetihorní termální voda

Fytoterapie

Polykompozitní extrakt tvoří výjimečných 16 % obsahu krémů. V závislosti na konkrétním přípravku se skládá z 13 až 19 léčivých bylin pečlivě sestavených tak, aby dosahoval cíleného terapeutického účinku.

Třetihorní termální voda

Přirozeně prohřívaná a plná zemské energie dodává kosmetice širokou škálu vzácných prvků. Je silně mineralizovaná, avšak její složení je velmi vyvážené. Je účinná a dobře tolerovaná.

Další společné účinné látky

Arganový olej

Všechny kompozice obsahují vzácný a velice kvalitní arganový olej, který je získáván v berberských oblastech severoafrického Maroka. Kombinace kontrolovaného sběru ve volné přírodě a ručního zpracování vytváří jeden z nejčistších a nejúčinnějších olejů. Má vysoký podíl čistého vitaminu E, je bohatý na nenasycené mastné kyseliny a vykazuje silné antioxidační vlastnosti. Pokožku chrání a vyživuje, je výbornou prevencí vzniku vrásek a již existující vrásky vyhlazuje.

Kyselina jantarová

Již ve starém Egyptě si nechávali faraoni pod kůži zašívat jantarové destičky, protože věřili v jejich omlazující efekt. Moderní výzkum prokázal, že kyselina jantarová tyto vlastnosti skutečně má. Ovlivňuje přímo buněčný metabolismus a důležité biochemické pochody.

 

Balení

DROSERIN RENOVE, 50ml

Zpět