Cistus Incanus

26.02.2016 21:27

při onkologických onemocněních

 

Popis

Rostlinka cistus incanus se může zdát díky něžnému vzhledu nenápadná a křehká. Ve skutečnosti ale jen klame svým zevnějškem. V cistu se totiž skrývá nevídaná síla.

Tato divoká růže roste ve formě keře převážně na suchých svazích řeckých hor, v půdě bohaté na magnesium. Cistus má efektivní účinky na lidské zdraví. Mohou za to především polyfenoly, na něž je rostlina extrémně bohatá. A ačkoli jsou polyfenoly sekundární rostlinné látky, za sekundární se rozhodně nedá označit jejich funkce.

Mají vysoké antioxidační účinky. Neutralizují volné radikály, čímž zbavují lidský organismus jedovatých látek, které se do těla dostávají z okolního prostředí či z cigaretového kouře a nevhodných potravin. Polyfenoly navíc omezují schopnost virů pronikat do buňky a tím pro lidské tělo představují skutečný imunitní štít. Cistus incanus je účinný nejen proti virům, působí také proti bakteriím, plísním a je přirozeně desinfekční.

Cistus incanus ocení všichni, kdo jsou náchylní na výkyvy počasí a často podléhají virózám a nachlazení, i ti, jejichž imunita je oslabena z jakéhokoliv jiného důvodu (špatné stravovací návyky, stres, zvýšený pracovní nápor, pooperační stav, rekonvalescence).

Cistus je divoce rostoucí středomořská růže. Produkt obsahuje vysoce koncentrovaný extrakt z druhu Cistus incanus a čistou esenci Cistus ladaniferus.

 

Doporučené dávkování

2-7 kapek 1-3x denně

 

Upozornění

Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 °C a chraňte před mrazem.

 

Balení

CISTUS INCANUS, 30ml

Zpět