Silymarin Star

08.04.2015 09:09

antioxidat, správná funkce jater, detoxikace, trávení

 

Napomáhá

  • správné funkci jater
  • při detoxikaci
  • správnému trávení
  • antioxidant
  • podporuje činnost srdce

 

Popis

Domovem ostropestřce mariánského – Silybum marianum – je Středomoří. Zdrojem účinných látek jsou listy a semena. Od dob Ježíše Krista se ostropestřec kvůli své trnitosti spojuje s historií ukřižování. Nazývá se také proto „kristova koruna“ a pro bílé pruhy na listech také „mariánský bodlák“.
Léčivé účinky ostropestřce byly známé již ve starém Řecku. Jeho prvořadé použití je na podporu funkce jater. Ta jsou životně důležitým orgánem a velmi trpí nevhodnou stravou s množstvím nasycených tuků, aditivy, dusičnany, alkoholem a syntetickými léky. Spolu s játry má povzbuzující účinek také na žlučník, který je nazýván „tiskovým mluvčím jater“ – jakmile se „ozývá“ žlučník, signalizuje to špatný stav jater.
Ostropestřec je přírodní antioxidant, zvyšuje fyziologickou odolnost organismu v náročných okolních podmínkách. Napomáhá fyziologické rovnováze cukrů. Přispívá ke zdravému fungování a ochraně jater, příznivě ovlivňuje jejich detoxikační potenciál. Podporuje trávení a srdeční činnost. Je užitečný pro udržení fyziologických čistících funkcí .

 

Upozornění

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na suchém a chladném místě.

 

Balení

SILYMARIN STAR, 60 sfg můžete koupit zde

Zpět