Coral Calcium Star

09.04.2015 11:22

pro dokonalé zdraví a zdravé kosti

 

Napomáhá

· udržovat vápník v těle v optimální úrovni 
+ MULTI STAR/MINERAL STAR + CARNOSINE STAR + BARLEY STAR + INULIN STAR 
· při stavbě kostí a proti rozvoji osteoporózy 
+ MULTI STAR/MINERAL STAR + L-LYSINE 1000 + BOUNTY STAR + STAR MEN 
· podporovat srdeční funkce 
+ CELL GUARD + COENZY STAR Q10 + OMEGA-3 EPA 
· zlepšovat bílkovinovou syntézu (svalovou strukturu) 
+ MULTI STAR + CARNOSINE STAR + L-LYSINE 1000 + L-ARGININE 500 
· obnovovat alkaličnost organismu 
+ MULTI STAR + BARLEY STAR + ALOE STAR + NONI GOLD STAR + YUCCA STAR + CHLORELLA STAR 
· optimální úrovní pH při léčbě nemocí

 

Popis

Vědecké výzkumy dokazují, že 200 různých nemocí je spojeno s nedostatkem vápníku, např. artritida, srdeční choroby, osteoporóza (řídnutí kostí), ekzémy, Alzheimerova choroba, vysoká hladina cholesterolu, ledvinové kameny (většina z kamenů obsahuje vápník, zde je spíše škodlivý), žlučové kameny, dna, špatné trávení, chronický únavový syndrom, zvýšený krevní tlak, časté bolesti hlavy, atd. Vápník není určen pouze pro zdravé kosti a zuby, ale je zapojen doslova do stovek zásadních tělesných funkcí. Pokud má tělo nedostatek vápníku, pak si ho vezme z kostí, čímž dochází k jejich „řídnutí". Jednou z nejdůležitějších funkcí vápníku je neutralizovat kyselost a pomáhat dosáhnout fyziologické pH rovnováhy v těle. Mírně alkalické prostředí je základní pro život, zdraví, růst a vitalitu. Nižší úrovně pH v těle než pH 7, jsou považované za kyselé a pro zdraví nevyhovující. Např. než si uvědomíme význam udržování neutrální alkalické úrovně, tak se podívejme na tyto příklady: při pH 6 muňky zemřou, losos zemře při pH 4 a všechny ryby umírají při pH 3.

Studie ukázaly, že přirozený mořský korálový vápník je lépe vstřebatelný a následovně využitý lidským tělem než všechny další produkty obsahující vápník a to s vstřebatelností (biologickou dostupností) větší než 98 %. Tato fenomenálně vysoká vstřebatelnost je přisuzována perfektní rovnováze organického vápníku, hořčíku a přes více než 70 základních mořských stopových minerálů.

CORAL CALCIUM STAR obnoví vaše pH buněčného prostředí a buduje váš imunitní systém, takto můžete spolupracovat s vaším tělem regenerovat dobré zdraví!

 

Balení

Coral Calcium Star, 60 cps můžete koupit zde

Zpět