B-complex Star

09.04.2015 16:56

formule s obsahem všech vitaminů řady B

 

Napomáhá

  • eliminovat riziko vzniku srdečních onemocnění 
    + COENZYSTAR Q10 + CELL GUARD + OMEGA-3 EPA + GARLIC & PARSLEY
  • zvyšovat obranyschopnost organismu 
    + IMMUNITY STAR + MULTI STAR + CELL GUARD + PAU D‘ARCO
  • při léčbě kožních onemocnění 
    + ALOE STAR/NONI GOLD STAR + MULTI STAR + SHARK LIVER OIL + ZINC STAR
  • zlepšovat paměť a koncentraci 
    + BRAIN STAR + MULTI STAR + LECITHIN + GINKGO STAR + GOTU KOLA
  • eliminovat vývojové poruchy u plodu 
    + MULTI STAR + FOLIC ACID
  • udržovat zdravou pleť, kvalitní nehty a vlasy 
    + MULTI STAR + GLUCOSAMINE STAR + BETA-CAROTENE STAR
  • při redukčních dietách 
    + CHITOSAN + SLIM STAR + CHROMIUM STAR + CLA 1000 + APPETITE FIT STAR + GARCINIA STAR + SPIRULINE STAR

 

Popis

Vitaminy se podílí na rozvoji všech tělesných struktur organismu a jsou nezbytné pro jeho metabolické procesy. Pomáhají udržet tělo silné a odolné. Vitaminy skupiny B mají významnou úlohu pro dobrou funkci nervového systému.

vitamin B1 - thiamin má příznivý vliv na energetický metabolismus a nervový systém, podporuje činnost srdce 
vitamin B2 – riboflavin je důležitý pro energetický metabolismus a správné fungování nervového systému, podporuje optimální hladinu železa v organizmu, blahodárně působí na zdraví pokožky a vlasů. 
vitamin B3 - niacin vhodně ovlivňuje energetický metabolismus a funkci nervového systému. Pomáhá udržovat dobrý stav kůže a slizničních membrán. Podílí se na zachování normálních duševních pochodů. 
vitamin B9 - foláty udržuje zdravé srdce tepny a cévy tím, že ovlivňuje krvetvorbu, metabolismus homocysteinu a hladinu krevního homocysteinu. Podporuje imunitní systém. Příznivě ovlivňuje vývoj mateřských tkání během těhotenství. 
vitamin B5 - kyselina panthotenová – má vliv na duševní výkonnost a zvýšení mentální energie. Podporuje využití tuků v těle a energetický metabolismus včetně dopadu na tělesnou hmotnost. Pomáhá zlepšovat kvalitu vlasů, jejich růst a zabraňovat jejich předčasnému šedivění a vypadávání. Má vliv na kvalitu nehtů a také příznivě působí na problematickou pleť (akné). 
vitamin B6 – pyridoxin má příznivý vliv na metabolismus glykogenu a bílkovin a na funkci nervového a imunitního systému. Je důležitý pro tvorbu červených krvinek a regulaci hormonální aktivity. 
vitamin B7 - biotin se podílí na energetickém metabolismu a tím i na regulaci hmotnosti, ovlivňuje metabolismus makronutrientů. Podporuje zdraví kůže a slizničních membrán, má vliv na kvalitu vlasů, pleti a nehtů. Je důležitý pro funkci nervového systému. 
vitamin B11 – cholin je zásadní pro normální vývoj, zejména mozku a nervové soustavy a udržení zdravých jaterních funkcí. 
vitamin B8 - inositol přispívá k duševní koncentraci a výkonnosti. 
vitamin B12 - kyanokobalamin má vliv na tvorbu červených krvinek a dělení buněk. Podporuje energetický metabolismus a imunitní systém. Působí na udržení správné hladiny krevního tlaku a normální hladiny krevního homocysteinu. Je nutný k udržení zdravé nervové soustavy, normálních duševních funkcí a kongitivního výkonu.

 

Balení

B-COMPLEX STAR, 60 tbl můžete koupit zde

Zpět