Angelica Star

09.04.2015 17:20

pro zachování zdraví ženy, odstraňuje podrážděnost a depresi

 

Napomáhá

  • regulovat pravidelné menstruační cykly 
    + MULTI STAR + CELL GUARD + ROYAL JELLY/RELAX STAR/LIFE STAR
  • zmírňovat až odstraňovat potíže v období menopauzy 
    + MULTI STAR + ROYAL JELLY + BOUNTY STAR + TREND RELAX + MELATONIN STAR
  • zvyšovat koncentraci 
    + MULTI STAR + BRAIN STAR + CELL GUARD + LECITHIN + LIFE STAR
  • odstraňovat podrážděnost a depresi 
    + TREND RELAX/RELAX STAR + ENERGY STAR
  • obsahem fytoestrogenů proti osteoporóze 
    + OSTEO STAR/OYSTER CALCIUM

 

Popis

Během života prochází ženský organismus mnoha změnami. Hormonální vývoj, těhotenství, změny nálad, výkyvy hmotnosti, menopauza a mnoho dalších. Zbývá málo času, který můžeme věnovat samy sobě. Dopřejme si Báječnou Angeliku - ANGELICU STAR. 
Rostlina angelika čínská bývá někdy pro své vynikající působení, zejména na ženský organismus, označována jako ženský žen-šen. Je považována za obecně regenerační přípravek pro udržení tělesných funkcí. Posiluje imunitu, pomáhá zlepšovat stav kardiovaskulárního systému, stimuluje kapacitu pro duševní práci, zvyšuje odolnost organizmu v extrémních a stresových situacích. Angelika udržuje normální krevní oběh, podporuje přirozený průtok krve a transport kyslíku. Má své místo i při podpoře zdraví kloubů, zlepšuje jejich funkční stav a pohyblivost, aktivuje látkovou výměnu v nich a chrání a obnovuje chrupavčité tkáně. 
Přítomný bromelain přispívá spolu s angelikou k fungování imunitního systému a udržení přírodního průtoku krve a cévní průchodnosti a navíc podporuje trávení. 
Vitamin C je nepostradatelný pro správnou funkci nervového a imunitního systému, pro podporu vstřebatelnosti železa a energetického metabolismu a pro podporu tvorby kolagenu, tak potřebného pro dobrou funkci kloubů. Vitamin C působí jako antioxidant - chrání DNA (kyselinu deoxyribonukleovou), která je hlavní částí buňky, bílkoviny a lipidy před oxidací.

 

Balení

ANGELICA STAR, 60 cps můžete koupit zde

Zpět